Korábbi tapasztalatok különböző szakmai gyakorlatokról:


ezgif.com-crop (4)

2018 augusztusában a SzakGyak keretein belül néhány napot a Wado irodájában töltöttem. A marketinggel foglalkozó cég tagjai egyből maguk közé fogadtak, kollégaként kezeltek. Türelemmel és odafigyeléssel magyarázták nekem a fizetett hirdetések működését, a különböző programokat, amikben dolgoznak. Fejleszthettem az íráskészségem, az ott töltött napok alatt megtanulultam kulcsszó orientál blogbejegyzést írni. Kölcsönbe kaptam egy kreatív marketinges írással foglalkozó könyvet is, amelyből rengeteg új technikát volt lehetőségem elsajátítani. Jó volt belelátni kicsit abba, hogyan működik egy ilyen cég, milyen projekteken dolgoznak, hogyan oszlanak el a munkafeladatok és kicsit részesévé válni ennek. Láthattam például hogyan készülnek el előre az egyes cégek közösségi médiába szánt posztjai, milyen akciókkal, szövegekkel lehet felhívni a vásárlók figyelmét. Annak, aki érdeklődik a kreatív írás, a közösségi média és a marketing iránt mindenképpen ajánlom, hogy próbálja ki magát a WADO-nál, biztos vagyok benne, hogy értékes tudással gazdagodik majd.

       – Szászi Fanni @ WADO

ezgif.com-crop (5)

A Rovás egy minden generációt megmozgató nagyon jól összeszokott csapat. Művész szemmel nézve egy oázis a sivatag közepén. Ajánlom minden kultúrát pártoló személynek, nézzenek be Kassán működő épületeikbe, mert mindenki megtalálja náluk azt, ami számára érték. Gyermekes anyukáktól kezdve nyugdíjasig, mindenki garantáltan jól fog ott szórakozni.

       – Szitás Veronika @ Rovás

ezgif.com-crop (8)

Nagyon hálás vagyok az Új Szó szerkesztőségének, hogy részt vehettem a belpolitikai rovat munkájában. Gyakornokként rengeteg új dolgot tanultam meg az írásról, szerkesztésről és a lap működéséről. A munka izgalmas, tele kihívásokkal, de ami ennél is fontosabb, olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akik szívvel-lélekkel végzik munkájukat. A hasznos tanácsoknak köszönhetően tudtam fejlődni és új szemszögből látni dolgokat. A szakmai gyakorlat remek lehetőség, de rajtad áll, mit hozol ki belőle.

        – Bugár Anna @ Új Szó

ezgif.com-crop (9)

Egy évvel ezelőtt volt szerencsém megismerni az Artis Centrum dolgozóinak munkásságát, módszereit, elkötelezettségét. Logopédiai problémák, figyelemzavar, tanulászavar és sok egyéb nehézség kényszeríti a szülőket arra, hogy szakemberhez forduljanak segítségért, ezt a lehetőséget kínálja fel nekik az Artis Centrum, nem is akárhogyan. A kedvesség, szívből jövő odafigyelés és eredményes kemény munka segítségével lehetőséget kapnak az oda járó gyermekek arra, hogy nemcsak megfelelő ellátásban részesüljenek, de szigorú elvárások helyett játék és jókedv keretén belül sajátítsák el azokat a képességeket, melyek később egész életükön keresztül elkísérik és meghatározzák társadalmi státuszukat és önbizalmukat. Az egy hét, amit ott töltöttem, teljes mértékben azt az érzetet keltette bennem, hogy az ott dolgozók nem munkaként, hanem hivatásként tekintenek munkásságukra. Nagyon sokat köszönhetek annak a hétnek. Megtanultam, hogy a játék nem csak szórakozás, hanem olyan tökéletes módon képes a gyermek szerveit javítani, melyre talán semmi más tevékenység nem lenne képes. A rengeteg tapasztalat mellett nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam, melyet a gyerekek kisugárzása adott.

      – Duba Zsófia @ Artis Centrum

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *